About

 Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,


Selamat datang dan terima kasi kerana mengujungi myustazj.com, Qalamku Kini
 
myustazj.com Qalamku Kini adalah sebuah laman/blog yang menyediakan pelbagai panduan, amalan, informasi dan ulasan tentang dunia islam serba sedikit dalam menyelusuri kehidupan harian bagi mereka yang ingin mengetahui tentang agama islam.

myustazj.com Qalamku Kini juga mengimbau perjalanan dan pengorbanan bermulanya dakwah yang dibawa oleh Nabi Muhammad SAW dan para Sahabat seperti Saidina Abu Bakar As- Siddiq, Saidina Umar Al- Khattab, Saidina Uthman Affan dan Saidina Ali Abi Talib serta para sahabat yang lain sehinggalah ianya tersebar di seluruh alam dan pelusuk dunia pada hari ini.

myustazj.com Qalamku Kini juga akan mengulas dan menyajikan berbagai informasi lain yang berupa panduan, Isu terkini mengenai dunia islam, tokoh-tokoh islam dan lain-lain berkenaan agama islam.
 
Secara langsung apabila anda mengunjugi myustazj.com Qalamku Kini anda telah bersetuju dengan polisi dan privasi yang dinyatakan oleh admin myustazj.com Qalamku Kini

Sebarang pertanyaan, kritikan, saranan, nasihat, komen, adalah digalakkan dan dipersilakan melalui alamat email myustazj.com Qalamku Kini dan admin akan berusaha secepat mungkin untuk meresponnya.

Pihak myustazj.com Qalamku Kini mengalu-alukan buah fikiran, pandangan dan cadangan dari semua pembaca untuk membangunkan blog ini agar diterima oleh setiap lapisan pembaca bagi penambahbaikan bermanfaat bersama.

Pihak myustazj.com Qalamku Kini berharap blog ini dapat membantu anda/pembaca bagi mendapatkan maklumat, informasi, panduan dan isu-isu terkini berkenaan agama islam/dunia islam yang anda cari.
 
Sekian, terima kasih.

Admin – myustazj.com Qalamku Kini

Post a Comment

0 Comments