Privasi

Assalamualaikum W.B.T dan Salam Sejahtera,

Sebagai pengatur dan pengurus laman/blog myustazj.com Qalamku Kini disini digariskan beberapa peraturan untuk dibaca dan dipatuhi oleh semua pengguna dalam melayari atau mengakses laman/ myustazj.com Qalamku Kini.

Isi Kandungan

Isi kandungan dan gambar yang disimpan dan di zahirkan didalam laman myustazj.com Qalamku Kini terdiri dari pelbagai sumber agar dapar memberikan maklumat dan informasi yang tepat dan pelbagai bagi memudahkan para pembaca memahami dengan baik.

Sekiranya di dalam myustazj.com Qalamku Kini terdapat gambar atau isi kandungan yang dizahirkan di dalam myustazj.com Qalamku Kini merupakan hak cipta terpelihara milik anda/organisasi, mohon dengan segera memaklumkan myustazj.com Qalamku Kini bagi memadamkan info/maklumat/gambar tersebut.

Dilarang untuk menyebarkan posting atau maklumat/data tanpa izin myustazj.com Qalamku Kini.

Lokasi dan informasi di dalam myustazj.com Qalamku Kini merupakan informasi/maklumat yang diperolehi dari pengalaman dan pembacaan myustazj.com Qalamku Kini sendiri dari pelbagai sumber. Informasi/maklumat yang disediakan/zahirkan di dalam myustazj.com Qalamku Kini hanya sebagai bahan ilmiah yang terdapat di dalam Malaysia atau luar Malaysia.


Kritik dan Saranan

Sekiranya anda / para pembaca mempunyai kritikan dan saranan yang membangun, sila majukan pendapat anda melalui Contact Us di myustazj.com Qalamku Kini.

myustazj.com Qalamku Kini memohon maaf sekiranya terdapat kekurangan info dan gambar ataupun aturan yang tidak baik, namun begitu myustazj.com Qalamku Kini sedaya upaya menyediakan perkhidmatan dan info yang terbaik untuk para pembaca/anda.

 

Admin – myustazj.com Qalamku Kini

Post a Comment

0 Comments